Binnen stucwerk

Wij zorgen voor een gladde afwerking van wanden en plafonds. Voor een maximaal resultaat werken wij deze in elke gewenste kleur af.

De meeste wanden en plafonds werken wij tegenwoordig glad en vlak af. Daarbij werken wij zorgvuldig, dekken de vloer standaard af en nemen ons afval mee. Uiteraard gebruiken we de beste producten om de wanden en plafonds voor te behandelen en af te pleisteren. Glad stucwerk moet nog geschilderd worden. Wij kunnen dit eventueel verzorgen met een roller of voor een extra strak eindresultaat met een airless latex spuit.

Door de gladde afwerking van wanden en plafonds kan er in de ruimte galm ontstaan, hierdoor is er een stijgende vraag naar akoestische oplossingen. Steeds vaker passen wij akoestische systemen op wanden en plafonds toe om dit te verhelpen, eventueel gecombineerd met lijstwerk en direct op kleur afgewerkt.

Voor woningbouwcorporaties kunnen wij woningen behang- en tegelklaar opleveren. Wij werken in opdracht van verschillende corporaties, bouwbedrijven en aannemers. Omdat wij over een groot team beschikken, kunnen wij grotere projecten aannemen en goede afspraken maken over uitvoering en planning.

Modern lijstwerk

Ook maken wij modern lijstwerk, eventueel met vernieuwende vormen zodat een uniek plafond ontstaat dat past bij de huidige woontrends. Alle onze lijsten worden met de hand gemaakt.

© Copyright 2024 Stuc bv | Alle rechten voorbehouden.