Buiten stucwerk

Stuc bv is gespecialiseerd in buitenprojecten, zoals gevelrestauratie en isolatie. Hiervoor werken wij nauw samen met de leverancier en fabrikant om voor duurzame materialen als bijvoorbeeld Strikotherm, Knauf, Parex Lanko of Keim te kiezen.

Stucwerk buiten voert Stuc bv basis van deskundige adviezen uit. Duurzaamheid is hierbij van groot belang. Wij winnen voor het aannemen van buitenprojecten, waaronder gevelrestauratie, advies in over de te gebruiken materialen (mortels) en stellen een rapport op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij tot in detail aangeven wat onze werkwijze is.

Naast cementmortels werken wij tegenwoordig vaak met kalkmortels en kalkverven. Deze hebben een pure, authentieke uitstraling. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en te combineren met oude muren die op kalkbasis zijn gemetseld. De mortels zijn minder gevoelig voor vocht en bouwschadelijke zouten, wat gunstig is voor een duurzame restauratie van oude gebouwen en monumenten.

Kalei

Met kalei-afwerking herleven oude tijden en worden eeuwenoude buitenmuren met ademend kalk afgedekt. Zo restaureerden wij op deze bijzondere wijze het Haarlemse hofje van Bakenes. Bekijk deze video van 023 TV voor een impressie.

kalei stucen
© Copyright 2024 Stuc bv | Alle rechten voorbehouden.