Buiten stucwerk

Wij zijn gespecialiseerd in buitenprojecten, zoals gevelrestauratie en isolatie. Hiervoor winnen wij deskundig advies in en kiezen voor duurzame materialen.

Stucwerk buiten vereist expertise en de garantie dat dit gebeurt op basis van deskundige adviezen. Duurzaamheid is hierbij van groot belang. Wij winnen voor het aannemen van buitenprojecten, waaronder gevelrestauratie, advies in over de te gebruiken materialen (mortels) en stellen een rapport op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij tot in detail aangeven wat onze werkwijze is.

Naast cementmortels werken wij tegenwoordig vaak met kalkmortels en kalkverven. Deze hebben een pure, authentieke uitstraling. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en te combineren met oude muren die op kalkbasis zijn gemetseld. De mortels zijn minder gevoelig voor vocht en bouwschadelijke zouten, wat gunstig is voor een duurzame restauratie van oude gebouwen en monumenten.

Kalei

Met kalei-afwerking herleven oude tijden en worden eeuwenoude buitenmuren met ademend kalk afgedekt. Zo restaureerden wij op deze bijzondere wijze het Haarlemse hofje van Bakenes. Bekijk deze video van 023 TV voor een impressie.

kalei stucen
© Copyright 2022 Stuc BV | Alle rechten voorbehouden.