Plafondreconstructie

Wij brengen nieuwe, geornamenteerde plafonds aan met aandacht voor elk detail. Door originele maatvoering en passende ornamenten is het alsof het plafond zich in de originele staat bevindt.

Onze passie is het leveren van opnieuw aangebrachte of gerestaureerde plafonds (plafond restauratie) met lijsten en ornamenten. Zit uw plafond te los waardoor het niet meer te restaureren is? Wij dekken alles netjes af en halen het oude plafond er met beleid uit. De nieuwe pleisterdrager, zoals stucanet of gipsplaten, wordt met zorg aangebracht. Naast ornamenten en lijsten leveren wij uiteraard ook het gladde stucwerk van wanden en plafonds, keurig afgewerkt in een kleur naar keuze.

Wij maken hierbij gebruik van de originele maatvoering, passende ornamenten, hoekstukken en kloppende geprofileerde lijsten. Op verschillende monumentale locaties hebben wij plafonds en ornamenten gereconstrueerd of zelfs geheel nieuw ontworpen in originele stijl, zoals in het Teylers Huis en Huis Leyduin.

Kies voor passie en kwaliteit!

Computertechniek

Voor het vervaardigen van klassieke lijsten op basis van de originele ontwerpen maakt Stuc bv gebruik van de meest moderne computertechnieken. Op deze manier ontstaat een exacte kopie van het origineel, dat niet van echt te onderscheiden is. ‘Het is precies zo geworden als bij de buren’, is een veelgehoorde opmerking.

© Copyright 2024 Stuc bv | Alle rechten voorbehouden.